Inflyttningsklara lägenheter bara 40 minuter från Stockholm C

Var vill du bo?

Lediga lägeheter för alla åldrar

 

Letar du lägenhet i Enköping? Spana in våra nyproducerade lägenheter nära natur och stadskärna. Här har du stor chans att få ett förstahandskontrakt för en nyproducerad hyreslägenhet redan idag. Hitta ditt nya hem här!

Vi på Hemvist förvaltar nyproducerade, klimatsmarta och välplanerade hyreslägenheter i den nya stadsdelen Älvdansen i Enköping. Älvdansen är ett lugnt och familjevänligt område nära både Enköpings stadskärna och naturen med bra pendlingsmöjligheter. Lägenheterna har en fin standard och byggnaden är designad för att smälta in i omgivningen.

För att säkra din lägenhet behöver du registrera dig som kund hos oss. Har du redan ett konto? Logga in och sök lägenheten idag. Inflyttning sker enligt överenskommelse.

Logga in | Registrera dig i vår bostadskö | Se våra lediga lägenheter

Just nu erbjuder vi dig som ny hyresgäst hos oss i Fruängen 2 en hyresrabatt under dina två första månader!

Erbjudandet är tidsbegränsat och gäller när du tecknar ett hyresavtal mellan 1/6-1/9 2024 med inflyttning senast 1/10 2024. Hyresrabatten avser inte kostnaden för din förbrukning av el och varmvatten. Beroende på storlek av lägenhet varierar rabatten från 12 512 till 34 084 kr. Erbjudandet gäller endast nya hyresgäster och privatpersoner som tecknar hyresavtal för lägenhet på adresserna Idunvägen 5 samt Frejas allé 6, 8, 10 och 12.

Hur söker jag lägenhet?

 För att göra en intresseanmälan behöver du registrera dig i vår bostadskö. Du har möjlighet att ha upp till tre aktiva intresseanmälningar åt gången för de annonserade lägenheterna. Nedan förklarar vi steg-för-steg hur du går tillväga för att hitta ditt nya hem.

 

  •  Registrera dig i vår bostadskö.
  • Hitta våra tillgängliga lägenheter under lediga lägenheter.
  • Lämna intresseanmälan.
  • Vi skickar ut erbjudande på Mina sidor efter att ansökningstiden är slut.
  • Visning erbjuds till 3–5 personer som visat intresse med längst söktid.
  • Efter visning behöver du svara på erbjudandet på Mina sidor innan svarstiden går ut.
  • Har du tackat ja så kontaktar vi dig via e-post med information om vilka dokument vi behöver. Kom ihåg att titta i skräpposten om du inte fått något mejl.
  • Kontraktsskrivning.

Har du frågor om en lägenhet? Kontakta oss!

Har du några frågor om våra lägenheter, vår bostadskö, eller önskar du bara komma i kontakt med oss? Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss via mejl: info@hemvistforvaltning.se eller telefonnummer: 010-722 38 00.

Våra öppettider är mellan 08.00 och 17.00.