Hos oss är ditt hem mer än bara fyra väggar

Vi äger och förvaltar kvalitativa hem i Mälardalen och erbjuder en bredd av hyreslägenheter som passar för livets alla olika faser. Vi är ett engagerat team som arbetar med våra hus och för att du ska trivas som hyresgäst hos oss. Vi jobbar efter våra tre ledord att vi ska vara omtänksamma, närvarande och långsiktiga.

Omtänksamma

Att vara omtänksamma är för oss en självklarhet som hyresvärd och fastighetsägare. Vi vill vara en inlyssnande och flexibel hyresvärd som finns där för dig och hjälper när det behövs. Vi tycker att grannar ska vara mer än bara ett namn på dörren. Därför anordnar vi löpande hyresgästaktiviteter för att stärka grannrelationerna och på så vis skapa ett tryggare och mer trivsamt boende.

Närvarande

För oss är det viktigt att ha en närvarande förvaltning med egen personal som finns där du bor. Därför har vi flera områdeskontor spridda över vårt fastighetsbestånd för att vi ska kunna bedriva en närvarande och högkvalitativ förvaltning. Vi jobbar aktivt med att ha enkla kontaktvägar in och att röra oss ute i våra fastigheter dagligen.

Långsiktiga

Vi vill att du ska kunna bo hos oss hela livet, oavsett vem du är eller vem du kommer att bli. Därför har vi olika boendeformer som passar för olika stadier i livet. Vi ser också till att hänga med i den hållbara utvecklingen genom att löpande jobba med både energisparande åtgärder och underlätta för dig som hyresgäst att fatta hållbara beslut.