Fruängen 2

 

Ort Enköping
Boendeform Hyresrätter
Antal lägenheter 103

Storlek lägenheter

Byggår

1-5 rok

2023

Hyresbostäder i nytt kvarter med småstadskänsla, ca 40 min från Stockholm

I Fruängen 2 har vi byggt 103 st yteffektiva hyreslägenheter i olika storlekar och med en grön gård med plats för personliga möten och umgänge. Fasaderna är skiftande i puts med inslag av trä och har varierande färgsättning för att skapa en härlig och gemytlig småstadskänsla. På de gröna gårdarna finns det plats för personliga möten och umgänge och taken pryds med solceller som värmer upp fastigheten.

Lägenheterna finns tillgängliga för omedelbar uthyrning och inflyttning sker enligt överenskommelse. Vi gör vårt bästa för att möta ditt behov och strävar efter att vara flexibla och anpassa oss så långt det är möjligt.

Just nu erbjuder vi dig som ny hyresgäst hos oss i Fruängen 2 en hyresrabatt under dina två första månader!

Erbjudandet är tidsbegränsat och gäller när du tecknar ett hyresavtal mellan 1/6-1/9 2024 med inflyttning senast 1/10 2024. Hyresrabatten avser inte kostnaden för din förbrukning av el och varmvatten. Beroende på storlek av lägenhet varierar rabatten från 12 512 till 34 084 kr. Erbjudandet gäller endast nya hyresgäster och privatpersoner som tecknar hyresavtal för lägenhet på adresserna Idunvägen 5 samt Frejas allé 6, 8, 10 och 12.
William, biträdande förvaltare i Enköping

”Fruängen 2 är ett familjevänligt område med närhet till det mesta. Det finns både förskola och skola i området och bra pendlingsmöjligheter med tågstation bara 200 meter bort. Det är framförallt närheten till matbutiker, centrum och naturen som gör Fruängen till ett så bra område.”

William, Förvaltare

Gärdsgård, pergola, Enköping, Hyreslägenheter, Gård, Fruängen 2
Pergola, Gård, Hyreslägenheter, Hyreslägenhetshus, Enköping

Vill du bo i Fruängen 2?

Lediga lägenheter publiceras löpande på sidan Lediga lägenheter.

Inte med i vår bostadskö?

Registrera dig för att börja söka lägenheter redan idag, det är gratis.