Fruängen 1

 

Ort Enköping
Boendeform Hyresrätter & en förskola
Antal lägenheter 74

Storlek lägenheter

Byggår

1-4 rok

2022

Yteffektiva hyresrätter i Enköping med skogen in på husknuten

I Fruängen 1 i Enköping har vi färdigställt 74 st yteffektiva hyreslägenheter och en förskola för ca 100 barn. Kvarteret ligger längs rullstensåsen och har direkt anslutning till områdets lekplats, utan att korsa bilvägar! Perfekt för barnfamiljen och den som önskar närhet till natur. Husen i kvarteret Fruängen innehåller yteffektiva hyreslägenheter om 1 – 5 rum och kök, alla lägenheter har uteplats eller generösa balkonger.

Här vill vi att du ska trivas och hitta en fin granngemenskap på gårdarnas härliga grill- och umgängesplatser! Dessutom är pendlingsmöjligheten till Stockholm perfekt, du kan räkna med att lämna din lägenhet cirka 45 minuter innan du når Stockholms central.

Fasaderna är skiftande i olika putskulörer och med inslag av trädetaljer för att skapa en härlig och gemytlig småstadskänsla. Här ska man trivas och omgivningen är inbjudande till barnlek och gemensamma sociala aktiviteter.

William, biträdande förvaltare i Enköping

”Fruängen 1 passar både lilla och stora familjen. Här hittar du helt inflyttningsklara hyreslägenheter i ett av Enköpings mest attraktiva områden. Husen i sig är enkla men välplanerade med fina gårdar.”

William, Förvaltare

Hyreslägenheter, Enköping, Fruängen 1, hyreslägenhetshus
Förskola, Enköping, Lediga lägenheter, Fruängen 1

Vill du bo i Fruängen 1?

Lediga lägenheter publiceras löpande på sidan Lediga lägenheter.

Inte med i vår bostadskö?

Registrera dig för att börja söka lägenheter redan idag, det är gratis.