Ströpsta

 

Ort Nykvarn
Boendeform Hyresrätter
Antal lägenheter 178

Storlek lägenheter

Byggår

1-4 rok

2023

Hem intill milsvida skogar, rena vatten och öppna landskap

I Ströpsta bor du i ett lugnt område med närhet till natur och goda kommunikationer. Det går bra bussförbindelser till Nykvarns Centrum, med bland annat livsmedelsbutik, apotek, restauranger, caféer, bibliotek och frisör.

I området finns bland annat en lekplats och en gemensam grillplats. Kvarteret innehåller 178 hyresbostäder som liksom alla Hemvists hus är helt rökfria. Fastighetens p-platser och cykelparkeringar är utspridda runt kvarteret.

Upptäck vandringen i Jägarskogens naturreservat eller besök friluftsområdet Oxvreten. Vill du hellre sola och bada finns det populära Hökmossbadet endast 10 minuter bort med bil. För den kulturintresserade finns biblioteket med lokalen Qulturum Sländan. Ett nav för kulturevenemang såsom scenkonst, film, författarsamtal och konserter. För de unga finns det lekplatser bara ett stenkast bort. Samt Fritidsfabriken som är Nykvarns lokala fritidsgård. Här samlas ungdomar för olika aktiviteter och sociala interaktioner.

Bra kommunikationer

Ströpsta ligger i Nykvarns kommun som tillhör Stockholms län, vilket gör att du kan åka med ditt SL-kort. För dig som pendlar finns snabba tågförbindelser med Stockholm och Eskilstuna. Motorvägarna E20 och E4 tar dig snabbt med egen bil dit du önskar.

 

Klimatsmarta val

Husen är byggda med massiv trästomme och har en energianvändning nära halva det krav som Boverkets byggregler har. För att du på ett enkelt sätt ska kunna göra klimatsmarta val i vardagen finns ett miljörum i direkt anslutning till huset. Där kan du sortera ditt avfall.

Finansieras av Europeiska unionen.
Alexander, hyresadministratör och uthyrare

”Ströpsta har lite av allt. Du har nära till naturen och friluftsliv. Här finns också lokala affärer och trevliga restauranger som ger en känsla av gemenskap och närhet. Samtidigt har du nära till Stockholm och storstadslivet om du någon gång skulle längta efter det.”

Alexander, Uthyrare

Blommor, rabatt, hyreslägenhetshus, Nykvarn

Vill du bo i Ströpsta?

Lediga lägenheter publiceras löpande på sidan Lediga lägenheter.

Inte med i vår bostadskö?

Registrera dig för att börja söka lägenheter redan idag, det är gratis.