Söderby

 

Ort Haninge, Brandbergen
Boendeform Hyresrätter och lokaler
Antal lägenheter 403

Storlek lägenheter

Byggår

1-4 rok

2023

Välplanerade hem vid Brandbergens centrum

Vid Brandbergens centrum ligger 403 nyproducerade lägenheter. Ett välkommet tillskott med närhet till service och kommunikationer. Projektet består av tre kvarter om sex hus med hyreslägenheter om 1 till 4 rum och kök.

Här erbjuds välplanerade hyreslägenheter med balkong eller uteplats för de flesta lägenheterna, i ett minst sagt centrumnära läge till Brandbergen. Kvarteren innehåller 403 ytsmarta hyresbostäder som liksom alla Hemvists hus är helt rökfria. Fastighetens p-platser och garageplatser är utspridda runt kvarteren.

Lägenheterna är modernt inredda i vitt med ekparkettgolv. Badrummen är helkaklade i grått och inredda med dusch, tvätt och torkmöjligheter. Köken är utrustade med spis som har glaskeramikhäll. Digitalt grundutbud från Tele2 ingår i hyran. Bredband kan tecknas med Tele2 eller valfri leverantör via Itux öppen fiber.

Hyreslägenheterna värms upp med radiatorer samt mekanisk från och tilluft med värmeåtervinning. Det innebär att vi kan återanvända 90 % av den värme som kommer från lägenheterna samtidigt som man lätt reglerar temperaturen i det egna hemmet. Uppvärmning samt kall-/varmvatten ingår i hyran. Den el som förbrukas mäts och debiteras hyresgästen separat.

Gemensamma sociala utomhusytor

Mellan husen finns upphöjda gårdar som hyresgästerna delar med varandra. Gårdarna blir trygga platser att träffa sina grannar och plats för barnen att leka utan trafik.

I de nya husen byggs också moderna affärslokaler som tillför ett nytt affärsstråk längs hela nya bostadsdelen. Brandbergens inomhuscentrum förlängs ut i nya delen. De nya husen kommer tillföra fler människor till platsen som bidrar till rörelse i området och efterfrågan på lokala butiker såsom butiker, bageri, restauranger och övrig service.

Finansieras av Europeiska unionen.
Man sitter i ett trapphus och kollar på sin telefon.
Mikael, fastighetstekniker för hyreslägenheter

”Söderby passar alla, men kanske särskilt dig som flyttar hemifrån för första gången. Vi har många ettor med bra planlösning som gör att du enkelt kan möblera det så som du vill ha det. Här har du också nära till affärer och bra kommunikationer.”

Mikael, Fastighetsskötare

Vill du bo i Söderby?

Lediga lägenheter publiceras löpande på sidan Lediga lägenheter.

Inte med i vår bostadskö?

Registrera dig för att börja söka lägenheter redan idag, det är gratis.