Prisman

 

Ort Nacka
Boendeform Hyresrätter, 65+ boende, LSS och lokaler
Antal lägenheter 174

Storlek lägenheter

Byggår

1-6 rok

2022

Naturbana hem i Nacka

I Nackas nya stadskvarter bor du nära både natur, puls och kommunikationer. Singel, senior, sambo eller stora familjen – Prisman erbjuder nyproducerade hyreslägenheter för hela livet. På bottenplan i fastigheten huserar flera restauranger för ett levande och tryggt kvarter. Tvärs över gatan ligger Nacka Forum med service och handel. Inom en kort promenad tar du dig både till Nyckelvikens naturreservat och Nackareservatet. Naturbant boende på bästa sätt!

 

Hyresrätter i nyproduktion med omtanke om klimatet

Prisman är det senaste tillskottet i vår satsning på hållbar stadsutveckling. Längs fasaderna klättrar växter för ökad biologisk mångfald. På taket samsas solceller som ger el till huset med en gemensam takterrass och växtlighet.

Huset består av 174 hyresrätter med 1-6 RoK varav 24 exklusivt för dig 65+. Många med balkong men du kan även njuta av utsikten från takterrassen.

Balkonger, hyreslägenheter, Nacka, Prisman, 1-6 rok

Tryggt och socialt för dig 65+

Ett urval av de nyproducerade hyreslägenheterna är för dig 65+ som vill bo tryggt med nära till gemenskap och många möjligheter för ett aktivt och socialt liv. Umgås med grannarna i de gemensamma ytorna eller delta i aktiviteter anordnade av Prismans trivselvärd. Seniorbostädernas trygghetsvärd finns även på plats utvalda tider för att hjälpa till med sysslor så som teknikstrul eller glödlampsbyte. Ett seniorboende med allt du behöver på nära avstånd helt enkelt. 

Smidigt med kommunikationer

Precis runt hörnet kommer du ha tillgång till den kommande tunnelbanestationen och busshållplats finns rakt över gatan. Har du bil finns 142 garageplatser avsedda för hyresgäster i Prisman.

Mariette, trivselvärd i Prisman

”Prisman erbjuder ett fantastisk boende för alla åldrar med gemensamma takterrasser och den grönskande gården som självklara mötesplatser. Jag ansvarar även för vårt 65+ boende där vi löpande samordnar aktiviteter för de boende och skapar ytor för gemenskap i gemensamhetslokalen.”

Mariette, Trivselvärd Prisman

hyreslägenheter i Nacka med balkonger

Vill du bo i Prisman?

Lediga lägenheter publiceras löpande på sidan Lediga lägenheter.

Inte med i vår bostadskö?

Registrera dig för att börja söka lägenheter redan idag, det är gratis.