Kaffebryggaren

 

Ort Nykvarn
Boendeform Hyresrätter
Antal lägenheter 144

Storlek lägenheter

Byggår

1-4 rok

1967

Hyreslägenheter i villaområde

Här bor ni omgivna av villaområden och gröna parker i Nykvarn. Det är gångavstånd till affärer och restauranger och det finns flera skolor i närområdet.

Med 10 minuters promenad till Nykvarns station har ni utmärkta kommunikationsmöjligheter till bland annat Stockholm, Södertälje och Eskilstuna. En kort cykeltur bort ligger Hökmossbadet som är en populär plats under sommarmånaderna.

Hyreslägenheterna är fräscha med parkettgolv i laminat och vitmålade väggar som standard. Badrummen är helkaklade med golvvärme (el-uppvärmt) och utrustade med WC, kommod och duschhörna. Moderna kök med vit köksinredning och bänkskivor av laminat. Kökutrustningen består av glaskeramikhäll, ugn och hel eller delad kyl/frys beroende på storlek på lägenheten. Finns förberett för diskmaskin i alla lägenheter utom 1 ROK.

Gemensam tvättstuga finns i fastigheten. Tillhörande kall/varm-förråd finns till varje lägenhet i separat byggnad. Cykelställ och lekplats finns på gården. Fastigheten har ej hiss, enbart trappor. Parkeringsplatser och garageplatser är det separat kö för.

Elouise, biträdande förvaltare i Stockholm

”Kaffebryggaren är ett hemtrevligt och bekvämt boende. Det ligger i ett familjevänligt område omgivet av villor och gröna parker. Du har också Nykvarns station på promenadavstånd med smidiga förbindelser till Stockholm, Södertälje och Eskilstuna.”

Elouise, Förvaltare

Balkonger, hyreslägenhetshus, Nykvarn, hyreslägenheter

Vill du bo i Kaffebryggaren?

Lediga lägenheter publiceras löpande på sidan Lediga lägenheter.

Inte med i vår bostadskö?

Registrera dig för att börja söka lägenheter redan idag, det är gratis.