En hand räcker över en nyckelknippa.

Välkommen till ditt nya hem!

Vi på Hemvist är glada över att just du är vår hyresgäst. Vi hoppas att du ska trivas både i och omkring ditt nya hem, det är viktigt för oss! Om du har några frågor eller funderingar rörande din lägenhet, fastighet eller området är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss.

Nyckelutlämning

Du kommer bli kontaktad av oss när inflyttningen börjar närmar sig för att boka in en tid till nyckelutlämning. 

Vid inflyttning i nyproduktion kommer du få ett mejl med information om bokning av inflyttningstid samt instruktioner om plats för nyckelutlämning.

Glöm inte att ta med dig en giltig legitimation till nyckelutlämningen. Om du behöver en fullmakt till nyckelutlämningen kan du mejla till info@hemvistforvaltning.se så hjälper vi dig.

Kort info om ditt boende

Felanmälan: Behöver du göra en felanmälan? Då går du in på Mina Sidor

Förråd: Ingår ett förråd till din lägenhet så står ditt förrådsnumret i ditt hyresavtal.

TV/Bredband: Digitalt grundutbud för TV från Tele2 ingår i hyran. Bredband kan tecknas med Tele2 eller valfri leverantör via Tele2 öppen fiber (www.itux.se), vid nyproduktion kan detta tecknas tidigast två veckor innan ditt avtal börjar gälla.

Hyresavier: För att minska på användandet av papper aviserar vi hyran via Boendeappen Avy. Hyran betalar du en månad i förskott. Du kan också se din hyresavi på Mina sidor som du loggar in på genom vår hemsida.

I Boendeappen Avy kan du, utöver att ta emot och betala dina hyresavier, se mer information om din bostad. Behöver du komma i kontakt med Avy så kan du mejla till: hello@avy.se.

Kom ihåg att…

Adressändra

När du adressändrar behöver du uppge Skatteverkets fyrsiffriga lägenhetsnummer som finns noterat på ditt hyreskontrakt.

l

Flyttanmäla

Gör en flyttanmälan till Skatteverket.

Teckna hemförsäkring

Tänk på att du måste ha en gällande hemförsäkring från inflyttningsdagen. Det är ett villkor i ditt hyresavtal.