Drabanten

 

Ort Upplands Väsby
Boendeform Hyresrätter för 65+, vårdboende och lokaler
Antal lägenheter 75 hyresrätter

Storlek lägenheter

Byggår

1-3 rok

2022

Seniorboende i Upplands Väsby

I Drabanten har vi välplanerade seniorlägenheter med ett rikt serviceutbud i direkt anslutning till Väsby Centrum. Lägenheterna är olika stora för att passa olika behov och sträcker sig Från 1 rum och kök på 40 kvm till 3 rum och kök på 78 kvm. Det finns 64 st garageplatser att hyra i fastigheten och gott om cykelparkering och en cykelverkstad.

Guldhuset

Här finns ett vård- och omsorgsboende, bostadsrättslägenheter och hyreslägenheter. Hyreslägenheterna finns i det högsta huset. Här skapar vi en trivsam miljö som främjar gemenskap och fysisk aktivitet. I huset finns det en restaurang, gemensamhetsanläggning och trivselvärd. Det finns också en gemensam takterass på 18:e våningen och en upphöjd gård mellan husen. På den gemensamma innergården kan du njuta av sittplatser i solläge samt möjlighet till planteringar.

Gör en intresseanmälan och upplev ett bekvämt och omsorgsfullt boende i hjärtat av Väsby!

Seniorboende i Upplands Väsby

Flytta in i Drabanten

För att bo i Drabanten behöver minst en person i hushållet vara över 65 år. Du behöver också registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö. Registrera dig här.

Vill du kontakta en fysisk person? Det går jättebra att ringa till oss så hjälper vi dig med din ansökan. Du når oss på tel: 010-722 38 00 eller mejl: info@hemvistforvaltning.se

Mahpuba, hyr ut lägenheter

”Drabanten är mer än bara bostäder – det är en levande mötesplats där det urbana och det gröna möts. Välj Drabanten för en unik kombination av privata sfärer, gemenskap och närhet till allt du behöver för att skapa ditt drömliv i Upplands Väsby.”

Mahpuba, Uthyrare

Seniorlägenheter, Upplands Väsby, Senior, Hyreslägenheter, 1-3 rok
Seniorlägenheter, Upplands Väsby, Senior, Hyreslägenheter, 1-3 rok

Vill du bo i Drabanten?

Lediga lägenheter publiceras löpande på sidan Lediga lägenheter.

Inte med i vår bostadskö?

Registrera dig för att börja söka lägenheter redan idag, det är gratis.