Cykelkungen

 

Ort Uppsala
Boendeform Hyresrätter
Antal lägenheter 99

Storlek lägenheter

Byggår

1-5 rok

2020

Hyresbostäder i Uppsala med närhet till staden, naturen och kommunikationer

Cykelkungen hittar du i Östa Sala backe och består av 99 hyreslägenheter med 1-5 RoK. Många med balkong men du kan också njuta av utsikten från den gemensamma takterrassen.

Hyresgäster i Cykelkungen möts av en ny och innovativ boendelösning som syftar till att underlätta livet på två hjul. Men också av ett boende som uppmuntrar till gemenskap och vardagsaktivitet. Det hållbara livet blir helt enkelt lite enklare.

 

Bilfritt boende i Uppsala

Cykelkungen är Uppsalas första flerbostadshus byggt med P-tal: 0. Det innebär noll parkeringsplatser för bilar, men många för cyklar. I huset finns cykelpool, cykelverkstad och till och med gym med cykel samt bastu. Livet på två hjul har aldrig varit enklare.

Det finns gott om cykelparkeringar och ett verkstadsutrymme med cykelpumpar och möjlighet att förvara dina cykeldäck. Via en cykelpool har du dessutom möjlighet att låna till exempel en eldriven lådcykel för att underlätta dina ärenden.

Vid de tillfällen bilen behövs finns en bilpool i direkt anslutning till Cykelkungen. Fem års medlemskap i bilpoolen ingår i hyran.

Philip, förvaltare i Uppsala

”I Cykelkungen finns flera lösningar för att underlätta för ett bilfritt liv. Bland annat så finns en cykelpool, ett gym och en bastu att nyttja för de boende i huset. Lägenheterna är rymliga och erbjuder olika typer av planlösningar allt ifrån radhusliknande bostäder i bottenplan till etagelägenheter högst upp.”

Philip, Förvaltare

Gård, damm, Hyreslägenhetshus, Takterrass, Uppsala, Hyreslägenheter

Vill du bo i Cykelkungen?

Lediga lägenheter publiceras löpande på sidan Lediga lägenheter.

Inte med i vår bostadskö?

Registrera dig för att börja söka lägenheter redan idag, det är gratis.